Yhteistyökumppanit ja jäsenradat

Hankkija

iconHankkijawww.hankkija.fi

Hankkija on maatalous-, kone-, rauta- ja puutarhakauppaa harjoittava ketju. Hankkija -ketju on maanlaajuinen, Hankkija Oy:n, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan, Suur-Seudun Osuuskaupan muodostama myymälä ja palveluverkosto. Vuonna 2015 ketjulla on yhteensä 64 Agrimarketia, kahdeksan Agrimarket-Konekeskusta, 60 Agrimarketien yhteydessä olevaa Multasormi- puutarhamyymälää ja viherrakentamisen, kiinteistönhoidon ja golfkentän koneiden kauppaan keskittynyt John Deere Keskus Hyvinkäällä. 

Racing

iconRacingwww.racing.fi

RACING-hevosrehut on täydellinen rehusarja hevosten ruokintaan, varsasta kilpa- tai harrastehevoseksi. RACING-rehusarja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu täydentämään parhaalla tavalla kotimaisia perusrehuja.

Finn Tack

iconFinntackwww.finntack.com

Finn-Tack on yksi suurimmista ravivarusteiden valmistajista ja myyjistä. Nykyään sen tuotevalikoimiin kuuluvat myös ratsastusvarusteet. Finn-Tack jatkaa kasvuaan Euroopan markkinajohtajasta koko maailman kattaville markkinoille. Sen tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja. Finn-Tack – luotettavaa laatua!

Horze

iconHorzewww.horze.fi 

Horze on suomalainen hevostarvikkeita myyvä kauppaketju, jolla on myyntipisteitä myös ulkomailla. Horze on osa Finntack konsernia.

Vapo

iconVapowww.vapo.fi

Vapo on Itämeren alueen johtava paikallisten ja uusiutuvien polttoaineiden, biosähkön ja -lämmön sekä bio- ja kuivajätteenkäsittelyratkaisujen toimittaja.

Yara

iconYarawww.yara.fi

Kansainvälinen lannoitteiden ja kasvisravinteiden valmistaja.                

Suomen Hippos

iconHevosetwww.hippos.fi 

Raviurheilu on vauhdikas urheilulaji, joka tarjoaa monenlaisia elämyksiä. Suomi on raviurheilussa yksi Euroopan kärkimaista ja suomalainen raviosaaminen on maailman huippua.

Veikkaus

www.veikkaus.fi

Veikkaus markkinoi ja järjestää hevospelit tehokkaasti turvatakseen hevostalouden edellytykset koko Suomessa.

Turun Hippos Metsämäki

iconMetsamakiwww.turunhippos.fi 

Turun Hippos Ry on järjestänyt raveja Suomessa jo yli 100 vuoden ajan. Tule sinäkin viettämään antoisia ravipäiviä Turun Metsämäkeen! 

Seinäjoen Ravikeskus 

iconSeinraviwww.seinajoenravikeskus.fi 

Seinäjoen Ravikeskus on Etelä-Pohjanmaan suurin ja yksi Suomen aktiivisimmista ravikeskuksista. Se on myös monipuolinen, laadukas ja keskeinen harrastus- ja vapaa-ajanviettokeskus. Vahvaan raviohjelmaan kuuluvat mm. V76-kierrokset, Seinäjoki-ajo, Kasvattajakruunun kilpailusarjat, Suomi - Ruotsi ohjastajamaaottelu sekä Ilkka-kasvattaja ajo ja pitäjämestaruuskilpailut.

Raviohleman mainos